Llicència d’activitats per un restaurant

Llicència d’activitats per un restaurant

Si vols muntar el teu propi restaurant i necessites la llicència d’obertura, en JCS et podem ajudar ja que som especialistes en aquest tipus de llicències.

 

Per on començar per muntar un restaurant?

 

L’elecció d’el local i la seva situació és primordial per a qualsevol negoci però a més en el cas dels restaurants i bars cal tenir en compte la normativa d’aplicació.
Aquest tipus d’establiments ha de complir la normativa com el compliment dels requisits de protecció contra incendis, d’accessibilitat per a minusvàlids, renovació d’aire, etc.
A més cal tenir en compte que en molts municipis hi ha restriccions segons els barris de manera que és important assegurar-se poder obtenir la compatibilitat urbanística per assegurar-se que l’activitat es pot obrir en un emplaçament concret.
En JCS Enginyers et podem ajudar per assessorar-te en l’elecció del teu local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperats o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quins permisos cal demanar?

 

   1. Llicència d’obres: per poder adaptar el local a l’activitat de clínica dental és necessari sol·licitar un permís d’obres. Serà necessari realitzar un projecte d’obres menors per a justificar el compliment de la normativa que s’aplica en aquest cas.
   2. Projecte elèctric: per a aquest tipus d’activitat serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder donar d’alta la instal·lació sol·licitant la potència elèctrica necessària.
   3. Projecte de gas: depenent de la maquinària que es vulgui instal·lar a la cuina serà necessari un projecte de la instal·lació de gas per a la legalització de la mateixa i poder contractar el subministrament.
   4. Estudi acústic: tots els municipis tenen una ordenança de protecció contra el soroll que cal complir. Amb l’estudi acústic ens assegurem complir la normativa i de saber que millores cal fer en el mateix per a complir-la.
   5. Certificat acústic: un cop acabades les obres cal fer una prova acústica per poder certificar que es compleix la normativa i que es garanteix que no hi haurà molèsties als veïns més propers.
   6. Permís d’obertura: finalment, un cop adequat el local per a l’activitat, es podrà comunicar l’obertura de l’negoci a l’Ajuntament.

 

En què et podem ajudar?

 

A JCS Enginyers et podem assessorar per a l’elecció de el local i ens podem encarregar de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitació dels permisos per obtenir el permís d’obertura.
La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

 

DEMANA PRESSUPOST