Llicència d’activitats per un restaurant

Llicència d’activitats per un restaurant

A JCS Enginyers som especialistes en projectes per a l’obtenció de la llicència d’activitats (llicència d’obertura) per obrir un restaurant. Si vols muntar el teu propi restaurant i necessites la llicència d’obertura, en JCS et podem ajudar.

 

Per on començar per muntar un restaurant?

 

L’elecció d’el local és primordial per a qualsevol negoci en el cas dels restaurants cal tenir en compte la normativa d’aplicació.
Aquest tipus d’establiments ha de complir la normativa com el compliment dels requisits de protecció contra incendis, d’accessibilitat per a minusvàlids, renovació d’aire, etc.
A més cal tenir en compte que en molts municipis hi ha restriccions segons els barris de manera que és important assegurar-se poder obtenir la compatibilitat urbanística per assegurar-se que l’activitat es pot obrir en un emplaçament concret.
En JCS Enginyers et podem ajudar per assessorar-te en l’elecció del teu local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperats o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quins permisos cal demanar?

 

   1. Llicència d’obres: per poder adaptar el local a l’activitat de restaurant és necessari sol·licitar un permís d’obres. Serà necessari realitzar un projecte d’obres menors per a justificar el compliment de la normativa que s’aplica en aquest cas.
   2. Projecte elèctric: per a aquest tipus d’activitat serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder donar d’alta la instal·lació sol·licitant la potència elèctrica necessària.
   3. Projecte de gas: depenent de la maquinària que es vulgui instal·lar a la cuina serà necessari un projecte de la instal·lació de gas per a la legalització de la mateixa i poder contractar el subministrament.
   4. Estudi acústic: tots els municipis tenen una ordenança de protecció contra el soroll que cal complir. Amb l’estudi acústic ens assegurem complir la normativa i de saber que millores cal fer en el mateix per a complir-la.
   5. Certificat acústic: un cop acabades les obres cal fer una prova acústica per poder certificar que es compleix la normativa i que es garanteix que no hi haurà molèsties als veïns més propers.
   6. Permís d’obertura: finalment, un cop adequat el local per a l’activitat, es podrà comunicar l’obertura de l’negoci a l’Ajuntament.

 

En què et podem ajudar?

 

Et podem assessorar a l’elecció del local i ens podem encarregar de tota la documentació tècnica i tramitació dels permisos per l’obertura.
La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

 

DEMANA PRESSUPOST