Estalvia amb l’auditoria de residus a Vilanova i la Geltrú

Estalvia amb l’auditoria de residus a Vilanova i la Geltrú

A JCS Enginyers realitzem auditories de residus a Vilanova i la Geltrú. Tens un local o establiment a Vilanova i la Geltrú? Saps que et pots estalviar fins al 90% en el rebut d’escombraries? Més de 250 negocis com el teu ja s’han beneficiat d’aquest estalvi sense viatges a la deixalleria.

D’acord a l’Ordenança Fiscal, els establiments poden presentar una auditoria que justifiqui la producció real anual de residus. En conseqüència, la taxa que hauràs de pagar anirà en funció de la previsió real anual en kilos de residus establerta a l’auditoria.
Amb l’auditoria farem un càlcul de la quantitat de residus que es generen en un any, i la taxa anirà en funció d’aquesta quantitat. El termini per a presentar l’auditoria és fins el 31 de març de 2021.

L’auditoria a més tindrà una vigència de quatre anys!

Enllaç al web de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú sobre aquest tràmit: https://seuelectronica.vilanova.cat/tramits/detall?id=3849

Finalment, per ampliar la informació sense cap compromís podeu en posar-vos en contacte amb nosaltres, marcant el 93 811 55 08 o escrivint-nos un e-mail a info@jcs.cat

DEMANA PRESSUPOST