Llicència d’activitats d’un centre d’estètica

Llicència d’activitats d’un centre d’estètica

A JCS Enginyers tenim una llarga experiència en llicències d’activitat de centres d’estètica.

Dins d’aquesta classificació es consideren els centres d’estètica o centres de bellesa i qualsevol altre que es dediqui a el benestar i la imatge personal. Així, també estan dins d’aquest grup els estudis de tatuatge i pírcing, centres de tractaments corporals, centres de perruqueria, barberies o centres especialitzats en ungles.

 

Quin local triar?

Els establiments han adaptar-se als requisits de la normativa. Alguns es poden complir mitjançant obres d’adaptació del local i d’altres poden fer que el local sigui inviable per a l’activitat.

A JCS Enginyers et podem ajudar en l’assessorament de l’elecció del local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperades o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quins tràmits cal seguir?

  1. En primer lloc ens haurem d’assegurar que l’activitat de centre d’estètica és una activitat permesa al local d’acord a la normativa urbanística del municipi.
  2. En el cas que el local no compleixi amb els requisits que exigeix ​​la normativa o simplement vulguis fer canvis serà necessari sol·licitar un permís d’obres a l’ajuntament. Segons les obres i el municipi necessitaràs un projecte redactat per un tècnic i una vegada concedida la llicència es podran començar.
  3. Depenent de la superfície d’atenció al públic del local, serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder legalitzar i contractar la potència elèctrica necessària. El projecte elèctric juntament amb el certificat de la instal·lació elèctrica (butlletí) signat per un instal·lador acreditat seran necessaris per a sol·licitar una inspecció per part de d’un organisme de control autoritzat (OCA) que garantirà que la instal·lació elèctrica compleix amb les exigències de seguretat mínimes establertes por el Reglament Electrotècnic en Baixa Tensió.
  4. Un cop adequat el local per a l’activitat, s’haurà de sol·licitar el permís d’obertura. En el cas de centre d’estètica, el tràmit per obtenir el permís d’obertura i la documentació tècnica varia en funció de la superfície del local.

 

En què et podem ajudar?

A JCS Enginyers et podem et podem ajudar el tots els passos i tràmits que cal realitzar. Començant per assessorar-te en l’elecció de el local, encarregant-nos de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitant els permisos per obtenir el permís d’obertura.

La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

DEMANA PRESSUPOST