Auditories d’escombraries 2024

Auditories d’escombraries 2024

A JCS Enginyers oferim el servei d’auditories de residus per als establiments de Vilanova i la Geltrú. Si tens un local o empresa a Vilanova i la Geltrú, et preguntem: sabies que pots estalviar en el rebut d’escombraries? Més de 300 negocis com el teu ja han aprofitat aquesta oportunitat, eliminant la necessitat de viatges constants a la deixalleria.

En conformitat amb l’Ordenança Fiscal, els establiments poden optar per realitzar una auditoria que justifiqui la producció real anual de residus. Això té un impacte directe en la taxa que hauràs de pagar, ja que aquesta es determinarà basant-se en la previsió real anual en kilos de residus establerta a l’auditoria.

Mitjançant l’auditoria, realitzarem un càlcul de la quantitat de residus generats anualment, i la taxa s’ajustarà en conseqüència. No deixis passar l’oportunitat, ja que el termini per presentar l’auditoria és fins al 31 de març de 2024. Aprofita avui mateix aquesta oportunitat per optimitzar la gestió dels teus residus i estalviar costos.

Enllaç al web de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú sobre aquest tràmit: https://seuelectronica.vilanova.cat/tramits/detall?id=3849

Finalment, per ampliar la informació sense cap compromís podeu en posar-vos en contacte amb nosaltres, marcant el 93 811 55 08 o escrivint-nos un e-mail a info@jcs.cat

DEMANA PRESSUPOST