Llicència d’obertura d’una oficina

licencia actividades oficina

Llicència d’obertura d’una oficina

Si vols obrir la teva pròpia oficina o despatx i necessites la llicència d’activitat, a JCS Enginyers et podem ajudar en la gestió de tot el procés

 

Quin local és l’adequat?

En primer lloc, l’elecció del local és molt important en molts aspectes. Qualsevol negoci ha de complir la normativa d’aplicació i poden ser diversos els requisits segons l’activitat que a desenvolupar.

A JCS Enginyers et podem ajudar per assessorar-te en l’elecció del teu local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperades o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quins permisos cal demanar?

  1. Permís d’obres: per poder adaptar i adequar el local a l’activitat d’oficina és necessari sol·licitar un permís d’obres. Serà necessari realitzar un projecte d’obres menors per a justificar el compliment de la normativa aplicable. En certs casos i en segons quins municipi, el tràmit pot ser més senzill i és possible que no calgui el projecte d’obres.
  2. Projecte elèctric: per a aquest tipus d’activitat serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder donar d’alta la instal·lació sol·licitant la potència elèctrica necessària.
  3. Permís d’obertura: finalment, un cop adequat el local per a l’activitat, es podrà comunicar a l’Ajuntament l’obertura del local.

 

En què et podem ajudar?

A JCS Enginyers et podem assessorar en l’elecció del local i ens podem encarregar de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitació dels permisos per obtenir el permís d’obertura.

La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

 

DEMANA PRESSUPOST