Llicència d’activitats d’una perruqueria

licencia peluqueria

Llicència d’activitats d’una perruqueria

Si vols poder obrir la teva pròpia perruqueria o barberia, posa’t en contacte amb nosaltres per poder obtenir la llicència d’activitat.

Les perruqueries i barberies es troben a la mateixa classificació, així com qualsevol altre que es dediqui al benestar ia la imatge personal. Així, també estan dins d’aquest grup els estudis de tatuatge i pírcing, centres de tractaments corporals, centres d’estètica o centres especialitzats en ungles.

 

Quins passos he de seguir?

L’elecció de el local és primordial. A part de complir amb els criteris de visibilitat i localització per atraure els clients, ha de complir les exigències de la normativa d’aplicació. Depenent de les condicions inicials de el local serà més o menys la inversió a realitzar per a la reforma.

En JCS Enginyers et podem ajudar per assessorar-te en l’elecció del teu local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperats o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quins tràmits cal seguir?

  1. En primer lloc ens haurem d’assegurar que l’activitat és una activitat permesa al local d’acord a la normativa urbanística del municipi.
  2. En el cas que el local no compleixi amb els requisits que exigeix ​​la normativa o simplement vulguis fer canvis serà necessari sol·licitar un permís d’obres a l’ajuntament. Segons el tipus d’obres a realitzar i el municipi necessitaràs un projecte redactat per un tècnic acreditat i una vegada concedida la llicència d’obres es podran començar.
  3. Depenent de la superfície d’atenció al públic del local, serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder legalitzar i contractar la potència elèctrica necessària. El projecte elèctric juntament amb el certificat de la instal·lació elèctrica (butlletí) signat per un instal·lador acreditat seran necessaris per a sol·licitar una inspecció per part de d’un organisme de control autoritzat (OCA) que garantirà que la instal·lació elèctrica compleix amb les exigències de seguretat mínimes establertes por el Reglament Electrotècnic en Baixa Tensió.
  4. Un cop adequat el local per a l’activitat, s’haurà de sol·licitar el permís d’obertura. En el cas de centre d’estètica, el tràmit per obtenir el permís d’obertura i la documentació tècnica varia en funció de la superfície del local.

 

En què et podem ajudar?

A JCS Enginyers et podem et podem ajudar el tots els passos i tràmits que cal realitzar. Començant per assessorar-te en l’elecció de el local, encarregant-nos de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitant els permisos per obtenir el permís d’obertura.

La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

DEMANA PRESSUPOST