Llicència d’activitat per una botiga de roba

llicència activitat botiga roba

Llicència d’activitat per una botiga de roba

Si estàs pensant en obrir un negoci i concretament necessites la llicència d’activitat d’una botiga de roba i no saps per on començar, aquí tens una petita guia pas a pas per aconseguir el permís d’obertura.

 

Quin local és l’adequat?

Tots els locals han de complir una sèrie de requisits segons el tipus d’activitat que s’hi desenvoluparà però hi ha requisits que es poden fer complir mitjançant obres d’adaptació al local i altres que poden fer que el local no sigui vàlid per a l’activitat.

A JCS Enginyers et podem ajudar per assessorar-te en l’elecció del teu local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperades o que el local, per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quins tràmits cal seguir?

  1. Primerament ens haurem d’assegurar que l’activitat de botiga de roba és una activitat permesa al local d’acord a la normativa urbanística del municipi.
  2. En segon lloc, en el cas que el local no compleixi amb els requisits que exigeix ​​la normativa o simplement vulguis fer canvis serà necessari sol·licitar un permís d’obres a l’ajuntament. Segons el tipus d’obres a realitzar i el municipi de l’establiment necessitaràs un projecte redactat per un tècnic acreditat i una vegada concedida la llicència d’obres es podrà donar començament.
  3. Depenent de la superfície d’atenció a el públic de el local, serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder legalitzar i contractar la potència elèctrica necessària. El projecte elèctric juntament amb el certificat de la instal·lació elèctrica (butlletí) signat per un instal·lador acreditat seran necessaris per a sol·licitar una inspecció per part d’un organisme de control autoritzat (OCA) que garantirà que la instal·lació elèctrica compleix amb les exigències de seguretat mínimes establertes pel Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió.
  4. Finalment, un cop adequat el local per l’activitat, s’haurà de sol·licitar el permís d’obertura. En el cas d’una botiga de roba, el tràmit per obtenir el permís d’obertura i la documentació tècnica varia en funció de la superfície de el local.

 

En què et podem ajudar?

A JCS Enginyers et podem assessorar per a l’elecció de el local i ens podem encarregar de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitació dels permisos per obtenir el permís d’obertura.

La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

DEMANA PRESSUPOST