Llicència d’activitats d’una clínica dental

Llicència d’activitats d’una clínica dental

Si necessites la llicència d’activitats d’una clínica dental, a JCS et podem ajudar amb la gestió de tot el procés.

 

¿Què necessito per la llicència d’una clínica dental?

L’elecció de l’establiment és primordial ja que qualsevol tipus de negoci ha de complir la normativa que li és d’aplicació. Per exemple, haurà de complir amb els requisits d’accessibilitat per a minusvàlids, renovació d’aire, protecció contra incendis, etc.

A JCS Enginyers et podem ajudar en l’assessorament de l’elecció del teu local i així evitar sorpreses com despeses d’obres inesperades o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

para asesorarte en la elección de tu local y evitar sorpresas como gastos de obras inesperados o que el local por sus características o situación sea inviable para la tu actividad.

 

¿Quins permisos cal demanar?

  1. Permís d’obres: per adaptar el local a l’activitat de clínica dental, serà necessari sol·licitar un permís d’obres. Es necessitarà realitzar un projecte d’obres menors per a justificar el compliment de la normativa que s’apliqui en aquest cas. En alguns casos i segons el municipi, el tràmit pot ser més senzill i és possible que no calgui realitzar el projecte d’obres.
  2. Projecte elèctric: per a aquest tipus d’activitat serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder donar d’alta la instal·lació sol·licitant la potència elèctrica necessària.
  3. Permís d’obertura: finalment, un cop adequat el local per a l’activitat, es podrà comunicar  l’obertura del negoci a l’Ajuntament.

 

¿En què et podem ajudar?

Començant per assessorar-te en l’elecció de el local, encarregant-nos de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitant els permisos per obtenir la llicència d’activitats d’una clínica dental.

La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

DEMANA PRESSUPOST