Llicència d’activitat d’una acadèmia

Llicència d’activitat d’una acadèmia

Si el que vols és muntar una acadèmia o un centre de formació de qualsevol tipus i necessites la llicència d’obertura, a JCS Enginyers et podem ajudar en la gestió de tot el procés

 

Per on començar per muntar una acadèmia?

L’elecció de el local és un dels punts més importants a tenir en compte ja que cal complir uns requisits mínims per poder obtenir el permís d’obertura.

A JCS Enginyers et podem ajudar assessorar-te en l’elecció del teu local i evitar sorpreses com a despeses d’obres inesperades o que el local per les seves característiques o situació sigui inviable per a la teva activitat.

 

Quines llicències o permisos cal demanar?

  1. Permís d’obres: aquest permís serà necessari per poder adaptar i adequar el local a l’activitat. Serà necessari realitzar un projecte d’obres menors per a justificar el compliment de la normativa que s’aplica en aquest cas. En certs casos i en segons quins municipis el tràmit pot ser més senzill i pot ser que no calgui el projecte d’obres.
  2. Projecte elèctric: per a aquest tipus d’activitat serà necessari realitzar un projecte de la instal·lació elèctrica que justifiqui el compliment de la normativa vigent i així poder donar d’alta la instal·lació sol·licitant la potència elèctrica necessària.
  3. Projecte acústic: depenent de la situació de l’establiment i del tipus d’acadèmia (escoles de música, ball, etc.) és possible que calgui realitzar un estudi acústic per garantir el compliment de la normativa de sorolls del municipi.
  4. Permís d’obertura d’activitat: finalment, un cop adequat el local per a l’activitat, es podrà comunicar a l’Ajuntament l’obertura del local.

 

En què et podem ajudar?

A JCS Enginyers et podem et podem ajudar el tots els passos i tràmits que cal realitzar. Començant per assessorar-te en l’elecció de el local, encarregant-nos de l’elaboració de tota la documentació tècnica i tramitant els permisos per obtenir el permís d’obertura.

La nostra experiència acumulada durant més de 25 anys en el sector és la nostra millor garantia.

 

DEMANA PRESSUPOST